#jesuishumain sæsonvine

#jesuishumain er en kollaboration mellem vinaktivist Victor Monchamp (Paris90) og fremtidsanalytiker Christiane Vejlø (Elektronista). Vores vin er en sæsonhyldest til naturen og til de øjeblikke, hvor vin får os til at stoppe op i ægte menneskeligt nærvær. Find sæsonens flaske i online shoppen eller butikken. (begrænset parti)

#Jesuishumain er ikke kun en vin. Det er en oplevelse med musik, mad og filosofi. Scan QR koden på flasken og find inspiration til din næste aften i selskab med folk du elsker.

Vin er kultur, passion og liv og dens berusende væsen har samlet mennesker i tusindvis af år.  Med #jesuishumain serien følger en opfordring til at sænke farten i en hurtig verden. Til at smage frem for at drikke. Til at tale frem for at snakke. Til at slukke for støjen og tænde for musikken. 

I vores DNA ligger respekt for naturen og for mennesket. Vi har et ønske om at sætte fokus på en bæredygtig og nærværende nutid for at muliggøre en fremtid, som vi allesammen har lyst til at leve i.

Naturen – vores generøse spisekammer- er længe blevet udpint i en jagt på kortsigtet profit over langsigtet omsorg. Det har handlet mere om effektivisering, automatisering, masseproduktion og pressede priser, end om at tage ansvar for den rolle, vores art spiller i et større økosystem. Det er for os indlysende, at det lige nu er vigtigere end nogensinde, at vi i fællesskab læner os mod humanismen.

#Jesuishumain er en hyldest til at være et ægte menneske. Mennesket der har hænderne nede i vinmarkens muld. Mennesket der samler vennerne til et måltid og hæver glassene i opløftet samtale. Mennesket der smager og dufter og føler og tænker. Mennesket der tager sit ansvar som menneske på sig.

Lyt til de tidligere sæsoners playlister på Spotify 

#jesuishumain Forår 2023