Middag med vinmageren - 20. oktober

Trænger du og din partner eller venner til en helt særlig aften? 5 retter og fænomenale vine. Vi er stolt af at kunne invitere til en fantastisk aftenen i vinen og gastronomiens tegn. Vinen præsenteres af vores nye og utrolig dygtige vinavlerven Lidewij van Wilgen. Hun er født i Holland men efter ønolog studierne i Frankrig adopteret af Languedoc. Terre des Dames, ”Damernes Land” er Ludiwijs og hendes 3 døtres land. Et sted drevet med respekt for naturen og for alt form for liv.

Her kreerer Ludiwij efterspurgte moderne, naturlige vine med en markant elegance. De vine skal du smage, når Lidewij præsenterer dem til Paris90 særlige vinavlermiddag. Til vinene får du en parade af 4 retter, udtænkt med omhu af legendariske Frederik Hvidt.  
Frederik Hvidt er især kendt for sin restaurant Marv & ben, som ved åbningen i 2007 var en af byens første restauranter med fokus på det nordiske køkken. Det resulterede i utrolig fine anmeldelser og en flot anerkendelse fra guide Michelin. Til middagen mødes vi i stearinlysets skær ved langbordet. I skal forvente fransk gastronomi med råvarer af højeste kvalitet. Retter kreeret som perfekte ledsagere til de fantastiske vine.

Udsolgt

Tilbage til blog