#jesuishumain forår/sommer 2024 er landet

Sæsonens #jesuishumain vin taler til alt det, der spirer inden i os og udenfor os. Det er tid til at åbne sig op til foråret og sommeren. Tid til at bevæge sig og mærke alt det levende. Forårets særligt kuraterede vin fra Domaine de Beaurepaire har noter af citrusfrugter, hvide blomster og en dejlig friskhed, og den byder op til dans. Vinen er et flot udtryk af Sauvignon, og den kan let som ingenting konkurrere med enhver hvid Sancerre. Klar til en livlig forårsforelskelse.

På vinen finder du en ekstra gave i form af en QR kode, som bringer dig ind til en helt særlig sanselig oplevelse med en playliste kurateret præcist til vinen og årstiden. 

Find #jeusuishumain i shoppen

#jesuishumain er en kollaboration mellem vinaktivist Victor Monchamp (Paris90) og fremtidsanalytiker Christiane Vejlø (Elektronista/Argumenter for Mennesker). Vores vin er en sæsonhyldest til naturen og til de øjeblikke, hvor vin får os til at stoppe op i ægte menneskeligt nærvær. Find sæsonens flaske i online shoppen eller butikken. (begrænset parti). 

Vin er kultur, passion og liv og dens berusende væsen har samlet mennesker i tusindvis af år.  Med #jesuishumain serien følger en opfordring til at sænke farten i en hurtig verden. Til at smage frem for at drikke. Til at tale frem for at snakke. Til at slukke for støjen og tænde for musikken. 

Tilbage til blog