#jesuis humain forår 2023

Allerede nu er der forårsfornemmelser og #jesuishumain i flasken. Partnerskabet mellem Paris90 x Elektronista kalder i den lyse sæson på orange dråber. 

Forårets første solstråler, får os til at tilgive den lange danske vinter. Det er tid til en ny start, tid til at beundre naturens generøsitet, tid til at lade solen kærtegne vores ansigt.

Find #jesuishumain Forår 2023 i shoppen her. 

#Jesuishumain er en serie af limited edition vine, hvor en ny flaske udkommer ved hver ny årstid. Sæsonens vin er omhyggeligt udvalgt, så du altid smager en spændende flaske. Naturligvis ren natur.

#jesuishumain forårsvinen 2023 er resultatet af et langt venskab med Mathieu i Touraine. Historien på sæsonens flaske startede, da Victor fik overbevist Mathieu om at han skulle lave orangevin. Mathieu købte en stor amfora og macererede 500 liter Chenin i 30 dage.

Resultatet er en generøs, kødfuld og yderst aromatisk smuk orangevin med uendelig eftersmag.

Det er også Mathieu, som forsyner os med vindruemost til vores Pom´nat.

I en verden hvor alt går stærkt vil vi med #jesuishumain gerne opfordre til menneskekontakt, øjenkontakt, sanseoplevelser og god samtale. Derfor udgiver sammen med vinen også hver sæson en kurateret playliste med musik udvalgt til vinen. Du kan få adgang til #jesuishumain universet ved at skanne QR koden på flasken. Hent fx. #jesuishumain forår 2023 playlisten perfekt sammensat som partner til sæsonens udvalgte vin. 

 Se mere her 

Du kan købe forårsflasken i butikken lige nu og online i shoppen. Begrænset antal. 

Tilbage til blog