Vil du arbejde med franske naturvine?

JOB

HOS PARIS 90

Brænder du for naturvin, og er du forelsket i Frankrig (eller kunne tænke dig at blive det?)

Vinkonceptet Paris 90 søger idérige og selvkørende medarbejdere til forretningsudvikling, events og kommunikation.

Har du idéer til, hvordan der kommer flere naturvine på vinkortet i det danske restaurationsmiljø? Er du god til at tale med kunder? Har du tanker om hvordan vi konceptualiserer events, kunstudstillinger og borgerdebatter omkring vores kerneværdier- økologi, nærvær og ansvarligt forbrug? Vil du være med til at arrangere smagninger med fokus på vin og østers? Kan du lide at nørde i historierne og menneskene bag vinene?

Du kommer til at bade i fransk kultur i vores showroom og atelier på Østerbro i parløb med Paris 90 founder Victor Monchamp. Du kaster om dig med gode idéer, du elsker mennesker og natur, du har øjet og pennen, der holder styr på hjemmeside og webshop, og du kan lide at betjene vores vidunderlige kunder i butikken i ny og næ.

Kontakt Victor Monchamp på Victor@paris90.dk

Paris 90 har siden 2010 skabt et moderne, personligt og nytænkende vinunivers med base i København. Vi sælger særligt udvalgte og overraskende franske bæredygtige vine til restaurationer, events og private. I spidsen for Paris 90 står biolog, vinekspert, østersambassadør, fransk kulturbærer og musiker Victor Monchamp.