VINSMAGNINGER & EVENTS

I vores smukke lokaler på Østerbro i København åbner vi op for samtaler, inspirerende møder, kulturoplevelser og fest. En helt særlig ramme bliver skabt, når mennesker mødes omkring langbordet med den over 250 år gamle egetræsbordplade. I stearinlysets skær blandt stablede vinkasser og med hvide, røde eller boblende dråber i glassene opstår magien. 

Vi tilbyder events med op til 50 siddende eller 150 stående gæster. 

Hør nærmere på bonjour@paris90.dk +4540414348

VINSMAGNING

Den franske vinsmagning

I bliver i løbet af jeres aften introduceret for en række vidunderlige vine skræddersyet til jeres program. Victor Monchamp fortæller om hver flaske, men efterlader rigelig tid til at samtalen flyder og I har tid til jeres møde eller fest. Alle vine er bæredygtige og lavet i pagt med naturen. Priser fra 300 kr. pr person.

Den store, franske vinoplevelse
Her kommer jeres sanser på arbejde. I smager en række forskellige vine og får de spændende historier bag vinen, egnen, jorden, vinavleren, stokkene og druerne. Victor Monchamp fortæller passioneret og underholdende og udfordrer jer med både smag og dufte. Hvad skal man smage og dufte efter i vinen? Og hvordan identificerer man sin egen smag? Alle vine er bæredygtige og lavet i pagt med naturen. Priser fra 400 pr. person.

ØSTERSSMAGNING

Hos Paris90 er vi eksperter i østers og leverer i samarbejde med Fiskerikajen de dyrebare delikatesser i helt unik kvalitet til en række af københavnske restaurationer. Jeres vært Victor Monchamp, som i øvrigt står for østerskonkurrencen ved den årlige østersfestival på Rømø, underholder jer med unik viden og eksklusive smagsoplevelser. Victor fortæller de spændende historier om den lækre spise som vi danskere faktisk har nydt i flere tusinde år.  I smager minimum tre forskellige slags østers og Victor fortæller levende om deres liv i de europæiske have. For hvorfor bliver en østers stor eller lille? Hvad påvirker smagen? Og passer det virkelig at østers dyrker fitness? Til smagningen serveres vin. 
Fx. smagning af østers fra forskellige egne og 3 vine.

Vin med mere...

Paris90 har et passioneret kærlighedsforhold til skalddyr og østers. Vi serverer gerne begge dele anrettet på flotte, høje fade til jeres vinsmagning. Til den lille sult har I muligheden for supplere vinene med delikatesser, og det vi kalder vores “franske skovtur”. 

Plateau de fruits de mer
Forkæl dine gæster med imponerende fruits de mer tårne bugnende med hummer, krabber, rejer, jomfruhummere og østers. Stemningen når alle bryder skaller i fællesskab er ikke til at slå og billederne er fabelagtige!
Fx. aftenarrangement med østers og skaldyrstårn + smagning af fire sjældne og unikke vine. 


Fransk skovtur
Vi disker op med de lækreste franske oste, terrine, oliven, pølser, skinke og friskt brød. Vi samarbejder med eksperterne fra Ma Poule i Torvehallerne.
Fx. to timer inklusiv smagning af fire forskellige vine, ost og charcuteri.  

VIRKSOMHEDS-ARRANGEMENTER

Berus Jer i inspiration! Hverdagens faste rytmer skal brydes, hvis nye idéer og tanker skal have de bedste betingelser for at blomstre. Strategimødet eller virksomhedens teambuilding får gode rammer ved det lange træbord blandt fine, franske vinkasser. Brug projektoren til præsentationer. Ved det store bord er der plads til at arbejde i mindre grupper. Afslut mødet med vinsmagning og et fad med friske østers eller charcuterie. 

Hør nærmere på bonjour@paris90.dk +4540414348

Vi serverer naturligvis alternativer til alkohol til gæster, der ønsker det.
For leje af lokale til fest eller event. Kontakt Victor på 40414348 eller bonjour@paris90.dk 

Paris90 events

Leje af lokaler