#JESUISHUMAIN VINTER 2022/2023

Sneen er faldet og det er blevet tid til årets#jesuishumain vintervin fra Paris90 x Elektronista partnerskabet. Vi har valgt en flaske med Carignan, Grenache, Syrah og Chenanson,  der samler sig som rødt, flydende fløjl til vinterens mørke mystik. Find flasken her.

Find sæsonens playliste og poesi nederst på siden.

“Bare lyden af ordet ”vinter” får mig til at fryse. Min metode for at overleve den kolde årstid er at finde varmen og lyset et andet sted end fra himmelen. Musik, kunst og mennesker kan forsyne mig med varme hele året”,  siger Victor Monchamp om den barske danske årstid, han har lært at holde af.  

“#jesuishumain kollektionen handler netop om alkymien der opstår, når enkeltdele forenes. Når vin møder samtale, når mennesker møder musik, når eftertænksomhed møder et måltid. Og når vi tager os tid til bare at være”, siger Elektronista’s Christiane Vejlø om tankerne bag vinsamarbejdet med Paris90. 

Mens vinstokkene hviler sig og vinavlerne bruger det mest af deres tid i vinhuset med nye vine som vokser, så får vi en unik mulighed for at mærke lyset i mørket og varmen i kulden.

Sæsonens særligt kuraterede røde, vintervin har druesorter udvalgt for deres aromatiske potentiale. Dyb granatrød farve og en aromatisk næse af røde bær, som fører til delikate noter af violer. Den kraftige og krydrede mund dæmpes med en silkeblød tekstur. Smagen afsluttes med en yderst overraskende friskhed. Alt i alt en vidunderlig partner til mørkets stunder og højtidens mad og selskab. 

Lyt til #Jesuishumain

Tænk med #jesuishumain