#jesuishumain efterår 2022

Glæd dig til et sjældent og et smukt melankolsk glas...

Der er en ny efterårsvin i byen fra partnerskabet Elektronista x Paris90. Musik, tanker, god mad og gode mennesker følges med serien af  #jesuishumain. Find oplevelserne herunder og inviter folk du holder af. 

Efterår kommer med indbygget melankoli. Lyset bliver trinvis sparsom i vores del af verden, til gengæld er naturen utrolig generøs: æbler, pærer, en myriade af svampe, pastinakker, rødbeder, gulerødder og meget mere….Bladene kaster glorværdigt deres smukkeste farver i en lydløs forlystelse. Efterårs Elektronista x Paris90 vin bygger en bro mellem årets sidste varme solstråler og vinters omfavnelse.

Det er tid til at trække indendøre. Mens vi skruer ned for varmen, kan vi skrue op for hyggen og nærværet. Denne sæsons #jesuishumain er udvalgt netop til en middag i stearinlysets skær eller som et glas med en god bog og en uldplaid i sofaen. Flasken er som altid edition limitée, så hvis du ikke allerede sidder med dit eget eksemplar, så skynd dig forbi butikken Classensgade 25 eller webshoppen.

Victor siger: Glæd dig til et sjældent glas! For Cinsault druen står sjældent alene som rødvin som her. Franskmændene kalder det en ‘vin de plaisir’. Et yderst behageligt vinbekendtskab. Men vinen er alt andet ligegyldig. Du må gerne forvente dig noget, og dine forventning vil blive honoreret. Dyk ned i denne Cinsaults fantasirige univers: en kødfuld og saftig oplevelse, med læskende frugt ekstravagance. Vinen er hentet hos vores ven Jean-Frédéric Bistagne i det sydlige Rhône. Her har Jean-Frédéric holdt jorden helt fri for kunstgødning og kemikalier. Resultatet er 40 år gamle og lykkelige vinstokke, som gavmildt deler deres saftfyldte druer med os.

Lyt med #jesuishumain

Sæsonens #jesuishumain playliste er en promenade i efterårsfølelser. Den vækker lysten til at tage fat i den første ledig hånd og danse !

Tænk med #jesuishumain

Spis med #jesuishumain

Du skal bruge: 

1 flaske #jesuishumain efterår 2022

1 økologisk Hokkaido græskar

1 god Burrata ost

Olivenolie

2 fed hvidløg

Cashewnødder

Karse

Revet citronskal fra økologisk citron

Chiliflager

1 flaske #jesuishumain efterår 2022

 

Sådan gør du:

Sæt #jesuishumain efterår 2022 playlisten på

Åbn din flaske #jesuishumain og lad den åbne sig

Skrub græskarret fri for jord og tør det med et rent viskestykke

Skær det i 6 både og fjern kernerne

Læg græskarbådene på en bageplade og vend i olivenolie

Læg to maste fed hvidløg sammen med græskarbådene

Drys med groft salt og sæt i ovnen i 25 minutter

Rist en håndfuld cashewnødder på panden

Riv Burrataen i stykker og anbring dem på et pænt lille fad

Tag græskar ud af ovnen efter ca. 25 minutter. De skal være bløde.

Fordel græskarskiverne over burrataen. Drys med hakkede cashewnødder, karse og et drys chiliflager.

Riv citronskal over retten

Tilføj flagesalt og friskkværnet peber.

Skænk to glas #jesuishumain og spis retten fra tallerknen med to gafler.

Nyd det!