#jesuishumain Sommer 2022

Vin / Natur / Sol / Musik / Mad / Tanker

Sommerens udvalgte #jesuishumain fra Paris90 x Elektronista er naturligvis en rosé. Sæsonens smukkeste farve er den du ser, når en solstråle rammer det fyldte glas. Let som vind i håret og et flygtigt kys. 

Vinen er en hyldest til farniente! At foretage sig absolut ingenting. Tag dig tid til at svede i solen. Til at kigge på sommerfarverne, til at lytte til cikaderne – og hvis du mangler cikader, så spil #jesuishumain sommerplayliste som øjeblikkeligt transporterer dig til Paris90 hemmelige ynglingsstrand i C******l (den er som sagt hemmelig). Det er tid til at lade batterierne op, så vi kan bygge energi til at ændre verden til det bedre.

Vores #jesuishumain rosé er ikke blot en farve. Denne rene grenache er ubeskrivelig subtil med aromaer der danser konstant og en læskende frugt fornemmelse af friske bær. Her er den ideelle ledsager til alle sommerens kulinariske oplevelser og sociale eventyr. Vinbonden Sylvain har plantet sine stokker i Cévennes. Et vidunderlig, men kræsent terroir. Tørt og stejlt med temperaturer som går i spagat hver sommer. Med sine elegante vine påminder Sylvain os om hvor gavmild naturen kan være, hvis vi respekterer den.  

Herunder finder du musik, mad og filosofi, som kan ledsage din vinoplevelse sommerudgaven af #jesuishumain.

Sidder du ikke allerede med en flaske #jesuishumain Sommer 2022 i hånden kan du besøge Paris90 på Classensgade 25 eller i shoppen.  Men skynd dig! Édition Limitée!

Vores vin er natur(ligvis) en naturvin og dermed produceret i den bedste balance mellem jorden, stokke, mennesker og miljø. 

Tænk med #jesuishumain

Lyt med #jesuishumain

Når du trykker på din egen pauseknap, og fordyber dig i din flaske #jesuishumain, så er det samtidig tid til trykke på højtalerens play og lytte til den helt særlige playliste med sange udvalgt til at fuldende din vinoplevelse. Mærk stemningen af sommer, liv og varme mens I sipper den livlige #jesuishumain rosé.

Tip: Du kan med fordel også finde playlisterne fra #jesuishumain vinter 2021 og forår 2022. Bag #jesuishumain playlisterner står naturligvis Victor og Spotify profilen Paris90.

Spis med #jesuishumain

SQUASH GAZPACHO

500 g squash (bedst med gul squash)
1 løg
Forårsløg
En håndfuld frisk timian
En håndfuld frisk basilikum
5 cl olivenolie
2 cl balsamico
1 citron
1 ts gurkemeje
10 cl vand
Salt og peber

Den perfekte kølige suppe til din “jesuishumain Sommer 2022.

Skyl og skær courgetterne i skiver. Hak løget. Vask og hak timian og basilikum. Pres citronen. Sæt et par basilikum- og timianblade og et par løgringe til side. Mix det hele fint i blenderen. Stil gazpachoen i køleskabet i 1 time.

Serveres afkølet med et par dråber olivenolie, basilikum- og timianblade og forårsløg. Og naturligvis med en flaske #jesuishumain sommerrosé.